HUSK: Generalforsamling torsdag 11/6 kl. 19:30 i Rottehullet

Kære alle,
Nu er det blevet tilladt at forsamles op til 50 personer ad gangen. Derfor afholder vi som adviseret årets ordinære generalforsamling. Vi mødes i Rottehullet 19:30, og helt ekstraordinært afvikler vi generalforsamlingen på Multibanen.

Alle dokumenter, som tidligere er udsendt, kan du finde på hjemmesiden BESTYRELSE > GENERALFORSAMLING 2020. Husk at medbringe dagsorden, regnskab for 2019 samt budget for 2020.

Vi opfordrer dig til at tilmelde dig generalforsamlingen, så vi kan stille stole op (med indbyrdes afstand) til alle medlemmer, der deltager. Har du allerede tilmeldt dig, skal du ikke gøre igen 🙂 Tilmeldingen sender du til bestyrelsen@hjortepringparken.dk senest onsdag 10. juni 2020.

På gensyn
P.b.v.
Poul

Skriv et svar