Hjemmesiden har fået nye links

Hej alle,
Foranlediget af de problemer vi lige har haft med manglende varme på systemet – og forsinkelse af nyhedsbreve, har jeg ændret lidt på vores hjemmeside:

På forsiden har jeg sat logoer ind for de leverandører, der leverer vand, el, varme og TV/bredbånd/mobil til Hjortespringparken. Logoerne fungerer som links, som åbner den enkelte leverandørs hjemmeside – på den side, hvor man burde kunne finde oplysninger om eventuelle driftproblemer/status. Slå op her, hvis du oplever problemer i dit hus. Logoerne er lagt på forsiden, så man kan se driftinfo uden først at logge ind på hjemmesiden.

Linket til Vestforbrænding virker ikke lige pt. – men det er Vestforbrændings hjemmeside, der er nede. De er informeret om det og er igang med at få løst problemet.

Hilsen
INFO-udvalget, v/Janne

nye links forsiden

Skriv et svar