Vigtigt nyt til alle beboere i Grundejerforeningen Hjortespringparken

EU-databeskyttelsesforordning og Hjortespringparken

Den nye EU-databeskyttelsesforordning, der træder i kraft den 25. maj, kræver, at grundejerforeningen skal kunne redegøre for, at vi har fået lov til at registrere Jer som medlemmer bl.a. på beboerlisten i INFO-mappen.

Svar på denne mail om det er i orden at I er opført på beboerlisten.
Hvis I ikke ønsker at være med på beboerlisten, vil Jeres data blive slettet.
Hvis I ønsker at begrænse hvilke data, der står på listen, bedes I angive, hvilke data, I ønsker skal fremgå af beboerlisten.

Jeres svar sendes til: bestyrelsen@hjortespringparken.dk

Hvad står der i beboerlisten, og hvem kan se den?
Alle beboere er opført på beboerlisten med navn, husnummer, telefonnummer og mailadresse. Desuden er børnenes fornavne og fødselsår med på listen. Alle beboere kan ved hjælp af adgangskode logge ind på Grundejerforeningens hjemmeside og se beboerlisten.

Nyhedsbreve
De fleste beboere har desuden valgt at abonnere på Hjortespringparkens nyhedsbreve, for på den måde at blive underrettet, når nye oplysninger bliver opslået på hjemmesiden. Det er f.eks. nyhedsbreve om udsendelse af referater fra bestyrelsesmøder, generalforsamlingsdokumenter, etc. Det er kun abonnentens mailadresse, der er registreret på nyhedsbrevets administrationsside, og det er kun hjemmesidens administrator, der har adgang dertil. Ingen øvrige kan se, hvem der abonnerer på nyhedsbrevene. Hvis du fremadrettet ikke ønsker at abonnere på Hjortespringsparkens nyhedsbreve, kan du blot udmelde dig af listen, eller bede os slette dit abonnement.

Det er kun INFO-udvalget der kan tilføje og ændre oplysninger i beboerlisten og det er kun INFO-udvalget, der kan publicere indlæg på hjemmesiden og/eller udsende nyhedsbreve.

Øvrig registrering af Grundejerforeningens medlemmer
Ifølge vores vedtægter er det obligatorisk at være medlem af Hjortespringparkens Grundejerforening, når man ejer et hus her. Grundejerforeningens kasserer har derfor en oversigt over medlemmernes navne, adresser, telefonnumre og bankkontonumre. Disse oplysninger er registreret i netbank og hos Danske Bank, der er Grundejerforeningens databehandlere.  Grundejerforeningen benytter sig disse til at drive foreningen.
Det er kun kassereren, og, ved hans forfald, formanden, der har adgang til disse oplysninger.

Vi håber, at I fortsat har tillid til Grundejerforeningens systemer, og at I vil fortsat være opført på beboerlisten til glæde for alle.

På bestyrelsens vegne
Janne Bay
INFO-udvalget
——–
Janne Bay
bay.janne@gmail.som
Hjortespringparken 38
2730 Herlev
40 33 24 80

7 thoughts on “Vigtigt nyt til alle beboere i Grundejerforeningen Hjortespringparken

Skriv et svar