Igen ubudne gæster på vejen og i beboernes haver!

Hej alle,

Lige for øjeblikket viser friske spor i sneen, at indbrudstyve går og holder øje med beboernes kommen og gåen i vinterferien.

Så sent som i dag fortæller Pierre (nr. 54), at han og Bente i weekenden har haft besøg af nogen i deres have. Havelågen stod åben og der var fodspor i sneen op til køkkenvinduerne. Der har heldigvis ikke været indbrud.

Ligeledes har vi i dag hørt fra vores nabo-forening, Bakkedragets Villaby, at der lørdag aften har været indbrud på Sortsøvej. De har været kontakt med nærpolitiet og bedt om hjælp med rundering i ny og næ i håb om, at det hjælper.

Vi vil opfordre alle til at være årvågne og holde øje med, om der er går personer rundt om husene, som ikke ”hører til” i huset eller i nabolaget. Er din nabo på arbejde i dagtimerne, eller ved du at nabo eller næste-nabo er på ferie, så tag gerne en tur rundt om huset.

Brug gerne Nabohjælp til at fortælle lokalområdet om de observationer, du gør, så flere i kvarteret bliver opmærksom på forhold, der ikke er, som de plejer at være. Jo mere almindelig aktivitet, der er omkring husene, jo mindre sikre kan eventuelle indbrudstyve føle sig.

P.b.v.
Janne & Knud Erik

Skriv et svar