Officiel åbning af Hjortespringparkens Fællesreol

Officiel åbning af Hjortespringparkens Fællesreol

Lørdag den 30. april 2016 kl. 16-17

Kom og vær med til at indvie Fællesreolen, mød hyggelige naboer og få et glas vin eller sodavand.

Hjortespringparkens Fællesreol er en realitet. Fællesreolen er placeret i det fælles redskabsrum i varmecentralen. Alle huse har en nøgle til dette rum, så du kan benytte denne lille nye facilitet, præcis når det passer dig. Der er allerede nu en del bøger – både krimier og skønlitterære værker, film til børn og voksne samt enkelte CD’er med musik.

Tanken er at beboere kan stille ”aflagte” bøger, film og musik i fællesreolen, så andre beboere kan få glæde af dem. Du kan hente bøger, film eller musik, når det passer dig. På samme måde kan du sætte aflagte bøger, film og musik i reolen, når det passer dig. Der er ingen registrering af lån.

Du må meget gerne medbringe bøger mv. til reolen på lørdag, men det er bestemt ikke en forudsætning for at deltage. Alle børn og voksne er velkomne.

Vi håber meget, at mange af jer vil få glæde af Fællesreolen.

Mange hilsner

Birgit nr. 60

Skriv et svar