Referat fra bestyrelsesmøde + afgørelse fra Herlev kommune

Kære alle,

Referat fra seneste bestyrelsesmøde, afholdt 17. aug. 2015, er nu klar på hjemmesiden. Referat BM 17 aug 2015

Herlev kommune har nu (efter en sagsbehandling på omkring et år) truffet afgørelse i sagen om hvem, der ejer – og skal stå for vedligeholdelsen af – den østligste del Hjortespringparken mod Byskovvej. Det er den del af vejen, der ligger efter vejbommen og hen til, hvor Byskovvej begynder. Afgørelsen er vedhæftet her – og ligger også på hjemmesiden. Afgørelse østlige del af Hjortespringparken optaget som offentlig vej – aug2015

Og så er beboerlisten blevet opdateret – find nyeste version på hjemmesiden under “Info-mappen”. Beboerliste august 2015

P.b.v.
Janne, nr. 38

One thought on “Referat fra bestyrelsesmøde + afgørelse fra Herlev kommune

Skriv et svar