ADVARSEL – Indbrud i Hjortespringparken idag 13. oktober 2014

Kære naboer,
Efter aftale med Pierre og Bente i nr. 54 sender vi advarsel ud til samtlige beboere, da der i dag 13. oktober 2014 på et tidspunkt mellem kl. 8 og 16.30 har været indbrud i deres hus.
Køkkenvinduet i syd (dét over kælderristen) er brudt op med et koben. Det ser ud til, at tyvene er gået direkte i soveværelset, som er blevet endevendt. De har stjålet smykker, mens andre værdier som laptop, iPads, etc. er urørt. Tyvene har forladt huset gennem køkkendøren.
Det er efterårsferie – mange kan være på ferie? Dette er en god lejlighed til at holde øjne og ører åbne og reagere, hvis man ser mennesker i og omkring vores huse, som ikke ser ud til at have et åbenbart (lovligt) ærinde.
Ring til Politiet, tlf.nr. 114, hvis du lægger observerer noget.
Hilsen
INFO-udvalget

Skriv et svar