Herlev Triathlon søndag 5/5-2019 lukker Klausdalsbrovej (delvist – helt)

Kære alle,
Alle beboere i Hjortespringparken burde have fået brev i e-boks fra kommunen vedr. lukning af Klausdalsbrovej i forbindelse med afholdelse af årets triathlon konkurrencer. Brevet fra Herlev Triathlon vedhæftes.
Søndag 5. maj i tidsrummet kl. 07:00 – 13:15 vil Klausdalsbrovej være spærret i højre spor fra motorvejen og hele vejen til Ring 4. Det vil være muligt at krydse Klausdalsbrovej – men indstil dig på forsinkelse; der vil være stævnefolk, der styrer trafikken og krydset Gammelgårdsvej/Klausdalsbrovej.
I tidsrummet kl. 13:15 – 14:15 vil Klausdalsbrovej være spærret i begge retninger, og det vil ikke være muligt at krydse Klausdalsbrovej i dette tidsrum.

M.v.h.
Info-udvalget
Triathlon 5-5-2019

Skriv et svar