Rotter i Hjortespringparken

Hej alle,

Der er endnu en gang konstateret rotter i Hjortespringparken, og kommunens rottebekæmper har været ude at lægge gift og opsætte en metalkasse, som de(n) forgiftede rotte(r) kan søge ind i.
Der har for nylig været besøg af rottebekæmperen i nordrækken, bl.a. ned mod nr. 1 og nu også ved nr. 17.

Rotter tiltrækkes af ALT spiseligt. Det er derfor vigtigt at alle medvirker til at rotter ikke kan få adgang til det. Sørg for at foder m.v. ikke står udendørs og let tilgængeligt, og holder I husdør udendørs, så hjælper det at holde burene og arealerne omkring dem fri for foderrester m.v. Samtidig skal vi indskærpe, at fodring af fugle m.v. skal undgås.

Vi opfordrer alle beboere til at være opmærksomme på eventuelle spor, der kan tyde på flere forekomster af rotter, og uden tøven kontakte kommunens rottebekæmper, hvis man ser dyrene og/eller spor fra dem.

I Herlev kommune kan man anmelde rotter på deres Rotteweb, hvor anmeldelse kan ske døgnet rundt. I kommunens åbningstid kan anmeldelse også ske telefonisk til Borgerservice på tlf. 4452 7060.

P.b.v.
Janne

Skriv et svar